Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Το τεράστιο κέρδος της Ντόρτμουντ!

Απίστευτο: Το τεράστιο κέρδος της Ντόρτμουντ!

Οι Βεστφαλοί έχουν μάθει την τέχνη του να αγοράζουν φτηνά και να πουλάνε ακριβά τους ποδοσφαιριστές τους και τα νούμερα τα αποδεικνύουν...

Η πιο δυσεύρετη τέχνη στο ποδόσφαιρο είναι να αγοράζεις φτηνά και να πουλάς ακριβά. Λίγες ομάδες την κατέχουν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες. Αναμφίβολες, ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται η Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί έχουν δημιουργήσει τους μηχανισμούς που τους επιτρέπουν να διπλασιάζουν και να τριπλασιάζουν την αξία ενός ποδοσφαιριστή. Η Ντόρτμουντ δαπανά λεφτά για μεταγραφές, όμως στην πλειονότητα των περιπτώσεων, έχει αποκομίσει κέρδος ακόμα και από τις πιο ακριβές αγορές της.

Η εφημερίδα «Sun» αναφέρει ότι η Ντόρτμουντ έχει ξοδέψει για αγορές ποδοσφαιριστών 172 εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα, έχει εισπράξει πουλώντας τα περιουσιακά στοιχεία της 487 εκατομμύρια ευρώ… Δηλαδή, έχει ενεργητικό 316 εκατομμυρίων ευρώ.

Εύλογα, η απορία στρέφεται στον Έρλινγκ Χάαλαντ. Η Ντόρτμουντ τον απέκτησε από τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 18χρονος στράικερ ήδη αποδεικνύει ότι αξίζει τα λεφτά του και η ρήτρα του ορίζεται στα 72 εκατομμύρια ευρώ. Αν συνεχίσει να σκοράρει με ανάλογο ρυθμό, σύντομα κάποιος θα πληρώσει τον Χάαλαντ και η Ντόρτμουντ θα έχει υπερτριπλασιάσει τα λεφτά της.

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024