Αξιόλογη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Τέταρτη για τις περισσότερες περιοχές της χωράς.
Στα περισσότερα σημεία, από το Ιόνιο μέχρι την Κρήτη και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του MEGA, Γιάννη Καλλιάνου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 – 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 – 8 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 – 16 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από 3 – 6 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη, βροχερός κατά διαστήματα θα είναι ο καιρός, με την θερμοκρασία από 12 – 16 βαθμούς και τους ανέμους στα 3 – 6 μποφόρ.
Την Πέμπτη, θα παραμείνει η κακοκαιρία και ο βροχερός καιρός, ενώ την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).