Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστική εικόνα του Σα: Το αιμάτωμα κατέβηκε στο μάτι! (pic)

Σοκαριστική εικόνα του Σα: Το αιμάτωμα κατέβηκε στο μάτι! (pic)

Το εγκληματικό χτύπημα του Αντονί Μουνιέ έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος είχε κάνει 15 ράμματα την Κυριακή, ενώ πλέον το αιμάτωμα έχει κατέβει στο μάτι και με το ζόρι μπορεί να το ανοίξει - Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, άλλοι τρεις τερματοφύλακες στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού και σε συνδυασμό με την γκέλα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη (1-1) άνοιξε τη διαφορά στους 7 βαθμούς από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το ματς με την ομάδα του Αγρινίου, ωστόσο, στιγματίστηκε από το εγκληματικό χτύπημα του Αντονί Μουνιέ στον Ζοσέ Σα. Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού σήκωσε ψηλά το πόδι του και στην προσπάθειά του να βρει την μπάλα, κλώτσησε στο κεφάλι τον Πορτογάλο, με τον γιατρό του Ολυμπιακού να του κάνει 15 ράμματα στο μέτωπο.

Ένα εγκληματικό χτύπημα, το οποίο όμως ο Τσαγκαράκης και ο VARίστας μετέτρεψαν σε… πταίσμα, δίνοντας απλά κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Παναιτωλικού. Σε μια φάση που είναι καραμπινάτη κόκκινη και θα έπρεπε ο Μουνιέ να αποβληθεί.

Μια φάση που έκανε ακόμα και τον ίδιο τον Σα να απορήσει πως ο διαιτητής δεν απέβαλλε τον μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, ωστόσο, παρά το εγκληματικό μαρκάρισμα που δέχθηκε δεν έγινε αλλαγή. Απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι είναι παλικάρι. Ηθελε να βοηθήσει την ομάδα του και παρέμεινε στο ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Το ίδιο θέλει να κάνει και στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά η κατάστασή στην οποία βρίσκεται τον καθιστά αμφίβολο.

Το αιμάτωμα έχει κατέβει στο μάτι και όπως φαίνεται στη φωτογραφία, με το ζόρι μπορεί να το ανοίξει, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για το ματς στην Τούμπα. Γι’ αυτό το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε άλλους τρεις τερματοφύλακες. Τους νεαρούς Τζολάκη, Καραργύρη και Παπαδούδη.

Ανάλογα με την κατάσταση του Ζοσέ Σα θα αποφασιστεί από τον Πορτογάλο τεχνικό ποιος θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβηρας, πάντως, θέλει σαν… τρελός να αγωνιστεί και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δείτε τη φωτογραφία:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024