Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο έμεινε μόνο με ένα τρίποντο σε όλο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχοντας συνολικά 1/20 τρίποντα! Ο μοναδικός που βρήκε στόχο ήταν ο Νικ Καλάθης!
Ο Ολυμπιακός σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι από θέμα έντασης επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοιί, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν… απαράδεκτοι από την περιφέρεια.
Μοναδικός που βρήκε στόχο; Ο Νικ Καλάθης, ο οποίος πέτυχε το 70-70 με τρίποντο. Από εκεί και έπειτα και συνολικά σε όλη την αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός είχε μόλις 1 εύστοχο τρίποντο σε 20 προσπάθειες!
0/2 ο Τόμας, 0/9 ο Ράις, 0/2 ο Ράουτινς, 0/1 ο Παπαπέτρου, 0/1 ο Τζόνσον, 0/1 Φριντέτ και 1/4 ο Καλάθης!
Καταστροφική επίδοση για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, η οποία τα… έσπασε κανονικά.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.