Η διεθνούς φήμης fashion designer Μαίρη Κατράντζου ετοιμαζόταν στα καμαρίνια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στα παρασκήνια του μεγάλου, πολυτελούς κτιρίου μέσα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπήρχε μια ευχάριστη ανησυχία και γλυκιά προσμονή.

Η Κατράντζου ήρθε εκεί με πτήση από το Λονδίνο αποκλειστικά για την φωτογράφηση και τη συνέντευξη στο “BHMAGAZINO” όπως και ο διάσημος Βραζιλιάνος χορογράφος Τιάγκο Μπορντίν. Λίγο πριν την αποκλειστική φωτογράφιση και συνέντευξη η γνωστή make up artist και hair stylist Μαίρη Ρόκκου περιποιόταν την Mary.

Στα παρασκήνια και η Διευθύντρια του “BHMAGAZINO” Μαργαρίτα Σφέτσα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Νάστος, ο Διευθυντής του Μπαλέτου της ΕΛΣ Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Βασίλης Λούρας, οι χορευτές κ.ά.

Η Κατράντζου έκανε τα εντυπωσιακά κοστούμια για τον εμβληματικό ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ο οποίος θα παρουσιαστεί στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της ΕΛΣ στις 20 Μαρτίου. Το “BHMAGAZINO” κέρδισε τις εντυπώσεις με την νέα, διεθνή αποκλειστικότητά του…

Από τα παρασκήνια της φωτογράφησης

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr