Αγρια συμπλοκή μεταξύ δεκάδων εργατών γης σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία της Νέας Μανωλάδας.
Ξύλα, σπασμένα μπουκάλια και σιδερόβεργες
Περίπου 30-40 αλλοδαποί , Αφγανοί και Μπαγκλαντεσιανοί , χωρίστηκαν σε ομάδες και συνεπλάκησαν μεταξύ τους κρατώντας στα χέρια ξύλα, σπασμένα μπουκάλια, σιδηρόβεργες ενώ κάποιοι μίλησαν και για μαχαίρια χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.
Οι κάτοικοι έντρομοι κλείστηκαν στα σπίτια τους και ειδοποίησαν την αστυνομία. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο οι συμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί.
Πεδίο μάχης…
Η άγρια συμπλοκή μεταξύ των εργατών γης ξεκίνησε, πιθανόν για οικονομικούς λόγους, μετά τις 8 το βράδυ.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν λίγο μετά τις 8.30 και ηρέμησαν λίγο μετά τις 9 και πριν εμφανιστούν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο ΚΥ Βάρδας ενώ υπάρχουν αναποδογυρισμένοι και κατεστραμμένοι κάδοι καθώς και παγκάκια.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής