Δευτέρα 27 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πολύ κοντά σε Σάντσο η Γιουνάιτεντ

Πολύ κοντά σε Σάντσο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, καθώς τα έχουν βρει με τον παίκτη για τους προσωπικούς όρους και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με την Ντόρτμουντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωράει σε πολύ δυνατές κινήσεις ενόψει του μεταγραφικού καλοκαιριού, προκειμένου να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν και να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν βάλει στο μάτι μερικούς σπουδαίους παίκτες, όμως ο βασικός στόχος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και των συνεργατών του είναι ο Τζέιντον Σάντσο.

Τσέλσι, Λίβερπουλ, Παρί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, όμως η Μάντσεστερ είναι έτοιμη να δαπανήσει περισσότερα από 89 εκατ. λίρες που έδωσε για τον Πολ Πογκμπά, με το ποσό να ξεπερνάει ακόμα και τα 100 εκατ. λίρες αν χρειαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιουνάιτεντ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη για το συμβόλαιο του με τους κόκκινους διαβόλους, αφού ο σύλλογος του προσφέρει 200.000 λίρες την εβδομάδα, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται προ των πυλών από το Ολντ Τράφορντ.

Sports in

Σκότωσαν τον ηθοποιό του «General Hospital» Johny Wactor

Στα 37 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Johny Wactor. Δέχτηκε πυρά από ληστές που προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 27 Μαϊου 2024