Ο Φεντερίκο Μακέντα διανύει την καλύτερη σεζόν του με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, αφού έχει καταφέρει να σημειώσει ήδη τον εντυπωσιακό αριθμό των 12 γκολ.
Μάλιστα, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις τον έχουν αναγάγει ως τον δεύτερο καλύτερο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, αφού μόνο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει καταφέρει να πετύχει περισσότερα τέρματα στην τρέχουσα περίοδο.
Πάντως, τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε ευοίωνα στην καριέρα του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος κατά διαστήματα έχει απογοητεύσει με την απόδοσή του. Εκείνος, όμως, δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στις δυνατότητές του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω ανάρτησης στα social media.
«Πίστευα σε μένα, όταν κανένας δεν το έκανε… Είμαι πεινασμένος για περισσότερα», έγραψε ο 28χρονος στην φωτογραφία που ανέβασε.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.