Μακέντα: «Πίστεψα σε μένα όταν δεν το έκανε κανείς»
Ο Ιταλός επιθετικός έστειλε το μήνυμα του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο Φεντερίκο Μακέντα διανύει την καλύτερη σεζόν του με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, αφού έχει καταφέρει να σημειώσει ήδη τον εντυπωσιακό αριθμό των 12 γκολ.
Μάλιστα, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις τον έχουν αναγάγει ως τον δεύτερο καλύτερο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, αφού μόνο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει καταφέρει να πετύχει περισσότερα τέρματα στην τρέχουσα περίοδο.
Πάντως, τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε ευοίωνα στην καριέρα του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος κατά διαστήματα έχει απογοητεύσει με την απόδοσή του. Εκείνος, όμως, δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στις δυνατότητές του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω ανάρτησης στα social media.
«Πίστευα σε μένα, όταν κανένας δεν το έκανε… Είμαι πεινασμένος για περισσότερα», έγραψε ο 28χρονος στην φωτογραφία που ανέβασε.
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με τη Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει και στα τρία ματς του Μουντιάλ
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442