
Αποθέωση για Σα: «Τα λιοντάρια δεν τα παρατάνε ποτέ»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media υποκλίθηκε στον Ζοσέ Σα, ο οποίος έβγαλε όλο το 90άλεπτο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, παρά το εγκληματικό χτύπημα του Μουνιέ.
Ο Ζοσέ Σα είναι παλικάρι και το απέδειξε περίτρανα και στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (2-0).
Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, δέχθηκε ένα εγκληματικό χτύπημα από τον Αντονι Μουνιέ στο κεφάλι και χρειάστηκε να του γίνουν 15 ράμματα.
Παρόλα αυτά δεν έγινε αλλαγή, αλλά παρέμεινε μέχρι το τελευταίο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει σε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μια νίκη, η οποία σε συνδυασμό με το 1-1 του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, τον έφερε στο +7 από τον Δικέφαλο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media, υποκλίθηκε στον Ζοσέ Σα, τον οποίο χαρακτήρισε «λιοντάρι».
Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από την ώρα του τραυματισμού του Πορτογάλου και τις συνόδευσαν με το παρακάτω μήνυμα: «Τα λιοντάρια δεν τα παρατάνε ποτέ».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Lions never give up! @josesaoficial 🦁🔴⚪️#Olympiacos #Sa #Goalkeeper #Lion #slgr #OLYPAN pic.twitter.com/WnAKw8NXUM
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) March 1, 2020
- Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά μετά από σύγκρουση ασθενοφόρου με ΙΧ
- Κυψέλη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διαμελισμένη σορό στη βαλίτσα – Στο «μικροσκόπιο» υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών
- Κρίστοφερ Νόλαν: «Τρέμω κάθε φορά που βγαίνει μια ταινία μου» – Το μεγάλο στοίχημα της «Οδύσσειας»
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς θα λειτουργήσει για 1 εκατομμύριο οφειλέτες
- Μουντιάλ 2026: Η «χορταστική» εμφάνιση και το χατ-τρικ του MVP Μπουκάγιο Σάκα στον μικρό τελικό (vid)
- ΕΚΤ: Αναμένεται να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια – Αβεβαιότητα για τις επόμενες κινήσεις


