Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παύλος Χαϊκάλης στο MEGA: Το 50 - 50 έχει τη δική του ιστορία

Ο Παύλος Χαϊκάλης στο MEGA: Το 50 – 50 έχει τη δική του ιστορία

Στην εκπομπή «MEGA Mag» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (2/3) ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά 50 – 50, αλλά και για την ενασχόλησή του με την πολιτική

Στην εκπομπή «MEGA Mag» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (2/3) ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά 50 – 50, αλλά και για την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Το 50 – 50 έχει τη δική του ιστορία γιατί κουβαλάει την αλήθεια των κινηματογραφικών ταινιών των δεκαετιών που πέρασαν» δήλωσε ο κ. Χαϊκάλης και πρόσθεσε πως πρόκειται για μια αλήθεια και μια αισθητική «που σήμερα είναι αρεστή από όλες τις γενιές που έχουν μεγαλώσει και θα μεγαλώσει και άλλες γενιές».

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι της άποψης πως πάντα υπάρχει συνταγή για την επιτυχία και το 50 – 50 είναι το τρανό παράδειγμα της άποψης αυτής.

Αυτό που έκανε τη σειρά να ξεχωρίσει είναι το καλό σενάριο, η καλή σκηνοθεσία και αισθητική και η χημεία μεταξύ των ηθοποιών.

Μίλησε ακόμα για την ενασχόλησή του με την πολιτική υποστηρίζοντας πως δεν το μετάνιωσε, ωστόσο δε θα το ξανάκανε. Ο κ. Χαϊκάλης δεν πιστεύει στην ιδεολογία, αλλά στο όραμα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, η οποία παίζεται στο θέατρο «Βρετάνια» από Τετάρτη έως Κυριακή υπό τον τίτλο «Βρε καλώς τους» και πραγματεύεται τη διαφορετικότητα και την αποδοχή.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024