Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Γουλβς 2-3

Τότεναμ – Γουλβς 2-3

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, έκανε ματσάρα στο Λονδίνο και με επική ανατροπή επικράτησε με 3-2 της Τότεναμ. Γκολ και ασίστ ο Ντιόγκο Ζότα, σκόραρε ξανά ο Ραούλ Χιμένεθ, στον πάγκο ο Ποντένσε.

Οι Λύκοι κατασπάραξαν τους Spurs! Η Γουλβς με επική ανατροπή επικράτησε με 3-2 της Τότεναμ στο Λονδίνο και έπιασε στην 5η θέση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 1-1 με την Εβερτον.

Η Γουλβς με επική ανατροπή επικράτησε με 3-2 της Τότεναμ στο Λονδίνο και έπιασε στην 5η θέση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 1-1 με την Εβερτον.

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και με το μεγάλο διπλό στο «Tottenham Hotspur Stadium» μπήκε δυνατά στο κόλπο της 5ης θέσης, που οδηγεί στα… αστέρια του Champions League, μετά την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι από την UEFA.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League έστειλε στο… καναβάτσο τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους σούπερ σταρ της Τότεναμ και απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά φέτος ότι είναι ομαδάρα! Μεγάλο ματς από τον Ντιόγκο Ζότα, που σκόραρε το δεύτερο γκολ και έφτιαξε το τρίτο της Γουλβς, σκόραρε ξανά ο Ραούλ Χιμένεθ.

Οσον αφορά στον Ντάνιελ Ποντένσε, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν ήταν στο αρχικό σχήμα, αλλά πέρασε ως αλλαγή στο 92’.

Η Τότεναμ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 13ο λεπτό. Ο Οριέ έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Ντέλε Αλι πλάσαρε, ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε και ο Μπερχβάιν με νέο πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 20άλεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 27’ ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Βινιάγρε έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Τανγκάνγκα έκανε λάθος και ο Ντόχερτι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45άλεπτου η Τότεναμ σκόραρε ξανά και πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ο Οριέ έκανε φοβερή ενέργεια από δεξιά και με ωραίο σουτ με το αριστερό έκανε το 2-1 για τους Πετεινούς, που ήταν το σκορ ημίχρονου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57’ η Γουλβς ισοφάρισε εκ νέου με τον Ντιόγκο Ζότα. Ο Ντόχερτι έκανε το γύρισμα για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικός και αυτός με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 73’ ο Ζότα από εκτελεστής έγινε δημιουργός, με τον Ραούλ Χιμένεθ να εκτελεί τον Γκατσανίγκα και να σκοράρει για το 3-2. Ο Ισπανός έφερε τα πάνω κάτω στο Λονδίνο και έδωσε στην Γουλβς μια τεράστια νίκη, που τη βάζει γερά στο κόλπο για την 5η θέση.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Πετεινοί όσο και αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Με αυτή την ήττα η Τότεναμ βρίσκεται πλέον στο -2 από την 5η θέση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γουλβς έχει ουσιαστικά το πιο εύκολο πρόγραμμα από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την έξοδο στο Champions League, καθώς στα επόμενα πέντε παιχνίδια αντιμετωπίζει ομάδες που βρίσκονται στον… πάτο.

Αρχικά, την επόμενη Κυριακή παίζει εντός έδρας με τον Μπράιτον, στη συνέχεια εκτός έδρας με την Γουέστ Χαμ, ενώ ακολουθούν οι Μπόρνμουθ (εντός), Αστον Βίλα (εκτός) και Αρσεναλ (εντός).

Ενδιάμεσα στα παιχνίδια με Μπράιτον, Γουεστ Χαμ και Μπόρνμουθ υπάρχουν και τα ματς με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Europa League.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκατσανίγκα, Οριέ (82’ Ζέντσον Φερνάντες), Λούκας Μόουρα, Ντέιβις (90+1’ Πάροτ), Σάντσες, Άλι, Τανγκανγκά (76’ Εντομπελέ), Ντάιερ, Μπερχβάιν, Λο Σέλσο, Γουίνκς

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Ντόχερτι, Μουτίνιο, Βινιάγρε, Σάις, Νέβερς, Χιμένες (90+2’ Ποντένσε), Τραορέ (74’ Νέτο), Ζότα (78’ Ντεντόνκερ)

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024