Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επιστολή Βερβεσού προς Τσιάρα - Κικίλια για τη λήψη μέτρων αναφορικά με τον κοροναϊό

Επιστολή Βερβεσού προς Τσιάρα – Κικίλια για τη λήψη μέτρων αναφορικά με τον κοροναϊό

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα, κοινοποιούμενη στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να ληφθούν τα αναγκαία προληπτικά και προστατευτικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού στους χώρους των δικαστηρίων της Αθήνας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΔΣΑ αναφέρει ότι με δεδομένο ότι στους χώρους των δικαστηρίων […]

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα, κοινοποιούμενη στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να ληφθούν τα αναγκαία προληπτικά και προστατευτικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού στους χώρους των δικαστηρίων της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΔΣΑ αναφέρει ότι με δεδομένο ότι στους χώρους των δικαστηρίων των Αθηνών, ιδίως δε της πρώην Σχολής Ευελπίδων, εισέρχονται καθημερινά χιλιάδες πολιτών, δικηγόρων, δικαστών και δικαστικών γραμματέων, είναι αναγκαίο να ληφθούν άμεσα, κατάλληλα προληπτικά και προστατευτικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού.

Κατόπιν αυτού ζητεί να πραγματοποιηθεί αμελλητί απολύμανση στους χώρους των δικαστηρίων, να τοποθετηθούν αντισηπτικά στις γραμματείες, τις δικαστικές αίθουσες και τις τουαλέτες και να ληφθεί κάθε άλλο μέτρο που ήθελε κριθεί ενδεδειγμένο από τις υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργείου Υγείας.

Σημειώνεται ότι ο ΔΣΑ έχει ήδη προμηθευτεί και τοποθετήσει αντισηπτικά στις αίθουσες του Συλλόγου στα δικαστήρια προς χρήση από τους συναδέλφους και τους υπαλλήλους του.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024