Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ότι έχεις σχέση δε σημαίνει ότι είναι οκ να ξεχνάς τους φίλους σου

Το ότι έχεις σχέση δε σημαίνει ότι είναι οκ να ξεχνάς τους φίλους σου

Μα δε θα λέμε και τα αυτονόητα. Πάνω από τους φίλους μη βάζεις κανέναν άντρα

Ναι είναι λογικό, ερωτεύεσαι μια φορά στα χίλια χρόνια και λες πάνω στην ώρα να «την κάνεις» με ελαφρά από την παρέα σου. Από τα άτομα που τόσο καιρό σε στηρίζουν και σου δίνουν συμβουλές ενώ μοιράζονται τον πολύτιμο χρόνο τους μαζί σου.

Κάνεις λάθος

Το ότι έχεις ερωτευτεί προφανώς και το ξέρουν και οι φίλοι σου και χαίρονται για εσένα. Εννοείται ότι έχουν αποδεχθεί ότι λόγω του ότι είσαι σε σχέση θα τους βλέπεις πιο σπάνια και είναι οκ με αυτήν την ιδέα.

Αυτό που τους ενοχλεί και πλέον δε σου πολυμιλάνε, είναι ότι τους θυμάσαι όταν έχεις να τους πεις κάτι σχετικό με τον σύντροφό σου. Ξεχνάς μάλλον ότι οι φίλοι δεν είναι οι σύμβουλοι σχέσεων που θα έπρεπε να είχες.

Δεδομένοι

Είναι αρκετά άσχημο το γεγονός ότι τους έχεις απομακρύνει από την καθημερινότητά σου. Σκέψου πόσο άσχημο τους φαίνεται ειδικά όταν τους θεωρείς δεδομένους. Και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται.

Όταν τους στέλνεις μήνυμα όποτε το θυμάσαι, όταν είσαι σε μια φάση που δεν τους ρωτάς καν τι κάνουν ή αν το κάνεις είναι για να μάθουν για εσένα, καταλαβαίνεις ότι θεωρείς δεδομένο ότι θα μείνουν δίπλα σου παρ’ όλο που έχεις αυτόν τον χαρακτήρα.

Όταν χωρίσεις…

Κατά πάσα πιθανότητα δε θα παντρευτείτε κιόλας αλλά θα χωρίσετε. Όταν αυτό γίνει, ξέρεις πού καλά ότι θα είσαι ολομόναχη. Ότι και να θες να μιλήσεις σε κάποιον δε θα σε ακούει κανείς γιατί δε θα θέλει να είναι εκεί να ακούσει την κλάψα σου.

Μην αφήνεις σχέσεις που είχες τόσο καιρό και μάλιστα πριν έρθει η ερωτική σου σχέση, να φύγουν μακριά σου. Άλλαξε τακτική και έχε τους προτεραιότητα όπως εκείνοι σε έχουν.

Sports in

Η μεγάλη επένδυση στα τμήματα υποδομής και το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει στηρίξει με μεγάλες κινήσεις τα τμήματα υποδομής, επενδύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη όλων των ομάδων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024