Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ ο Πανιώνιος, 96-101 στην παράταση

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ ο Πανιώνιος, 96-101 στην παράταση

Το πάλεψε ο Πανιώνιος, το πήγε στην παράταση, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες κι έτσι οι «κυανέρυθροι» έμειναν με άδεια χέρια.

Αν μπορούσε να βαθμολογηθεί η προσπάθεια και το πάθος, ο Πανιώνιος έπρεπε να πάρει κάτι από τον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκεί που έμοιαζε να είναι πεσμένος στο ταπί, εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει, κατόρθωσε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να πάει το ματς στην παράταση, έχοντας μάλιστα και την τελευταία επίθεση δική του για να κλέψει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, όμως δεν είχε περισσότερες δυνάμεις και παραδόθηκε στην ανωτερότητα της ΑΕΚ (96-101).

Ο Πανιώνιος πέρασε δύσκολο διάστημα, με αποχωρήσεις, τραυματισμούς, με αρκετή γκρίνια, όμως μπαίνοντας στο παρκέ έδειξε ότι θα το παλέψει με νύχια και με δόντια. Βεβαίως, η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο βάθος, καλύτερο ρόστερ, πιο ποιοτικούς παίκτες κι αυτό φαίνονταν με… μαθηματική πρόοδο όσο περνούσε η ώρα. Κι όταν η διαφορά ανέβηκε (και σταθεροποιήθηκε) σε διψήφιο αριθμό, πολλοί πίστεψαν ότι η αναμέτρηση είχε κριθεί.

Με Σούιτνι να κάνει τρομερό παιχνίδι, τον Καμαριανό με τον ΜακΓκίλ να εκθέτουν την αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων και τον Ντουρέν να συμμετέχει ενεργά, οι Νεοσμυρνιώτες επέστρεψαν, οδήγησαν το ματς στην παράταση, όμως εκεί μίλησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων, αλλά κι η κούραση, καθώς είχαν καταναλώσει αρκετές δυνάμεις για να γυρίσουν το ματς.

Ο Λάνγκφορντ γύρισε για τα καλά, παρότι στο τέλος της κανονικής διάρκειας δεν πήρε τις καλύτερες των αποφάσεων. Αυτός μαζί με τον Χρυσικόπουλο, τον Τολιόπουλο και τον Ματσιούλις πήραν το μεγάλο μέρος των επιθέσεων, αν κι η ΑΕΚ πήρε λίγα σχεδόν απ’ όλους όσους αγωνίστηκαν. Παρότι υπήρξαν στιγμές χαλάρωσης, παρότι επέτρεψαν στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν τη νίκη, ήταν ένα βήμα πιο μπροστά, γι’ αυτό κι έφτασαν στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 38-42, 60-66, 84-84, 96-101.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024