Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα : Σε ρυθμούς καρναβαλιού παρά την ακύρωση της παρέλασης

Πάτρα : Σε ρυθμούς καρναβαλιού παρά την ακύρωση της παρέλασης

Μπορεί το καρναβάλι της Πάτρας να ακυρώθηκε, λόγω των φόβων για τον κοροναϊό, ωστόσο οι επίδοξοι καρναβαλιστές είναι στους δρόμους της πόλης

Μπορεί το καρναβάλι της Πάτρας να ακυρώθηκε, λόγω των φόβων για τον κοροναϊό, ωστόσο οι επίδοξοι καρναβαλιστές είναι στους δρόμους της πόλης.

Κοσμοσυρροή στην Πάτρα

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αδιαχώρητο είχε δημιουργηθεί ήδη από το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου γεμάτος κόσμο είναι ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου και γενικότερα το ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

Τα καταστήματα εστίασης είναι γεμάτα από Πατρινούς και επισκέπτες της πόλης, που βρίσκεται σε ρυθμούς καρναβαλιού, αν και η παρέλαση έχει ακυρωθεί.

Την ίδια ώρα, τα μέλη των πληρωμάτων εξετάζουν πώς θα κινηθούν. Το βέβαιο είναι ότι το χιούμορ και το κέφι δεν έχει χαθεί!

Τι προγραμματίζουν τα γκρουπ

Σύμφωνα με το thebest.gr, κάλεσμα για αναμνηστική φωτογράφιση μπροστά από το δημοτικό θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, φορώντας τις στολές που είχαν ετοιμάσει για το φετινό καρναβάλι, απευθύνουν γνωστοί καρναβαλιστές στα μέλη των πληρωμάτων.

Το ραντεβού δίνεται για την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου όπως λένε να τραβήξουν αναμνηστική φωτογραφία για το μη γενόμενο καρναβάλι του 2020.

Την ίδια στιγμή, πολυπληθή γκρούπ που είχαν δηλώσει ότι θα βγουν να παρελάσουν παρά τις απαγορεύσεις στο κέντρο της Πάτρας, φαίνεται ότι αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμά τους και καλούν τα μέλη τους να συγκεντρωθούν στους χώρους όπου παρέλαβαν τις στολές τους για να κάνουν εκεί πάρτι το Σαββατοκύριακο.

Το ιστορικό γκρουπ Κλαυσίγελος από την άλλη προετοιμάζει εντυπωσιακές καρναβαλικές περατζάδες στο κέντρο της Πάτρας το Σάββατο και την Κυριακή.

Πληροφορίες θέλουν επίσης πληρώματα να προγραμματίζουν «νυχτερινή παρέλαση» ακολουθώντας την παλιά διαδρομή από την πλατεία Ομονοίας μέχρι την πλατεία Γεωργίου, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο μεταξύ, η Πάτρα από το βράδυ της Παρασκευής έχει γεμίσει με κόσμο παρά τις ακυρώσεις των καρναβαλικών παρελάσεων. Η Ρήγα Φεραίου και η πλατεία Γεωργίου ήταν απροσπέλαστες το βράδυ της Παρασκευής.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαροί που για ακόμα μία χρονιά επέλεξαν να έρθουν στην Πάτρα για το Καρναβάλι και διασκέδασαν έως το ξημέρωμα κυρίως στους δρόμους της πόλης, στήνοντας πάρτι, σε διάφορα σημεία του κέντρου.

Ωστόσο, μέρος της κίνησης αυτής πήραν και ορισμένα καταστήματα εστίασης που δούλεψαν. Πάντως σε κάθε περίπτωση ο κόσμος σε σύγκριση με άλλες χρονιές είναι λιγότερος, όμως ακόμα και έτσι, η Πάτρα έχει τουλάχιστον στο κέντρο της το χρώμα και το άρωμα του καρναβαλιού.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024