Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορωναϊός: «Στον… αέρα το Euro 2020»

Κορωναϊός: «Στον… αέρα το Euro 2020»

Παρά το γεγονός ότι η UEFA είναι καθησυχαστική για τη διεξαγωγή του Euro 2020, η «Independent» ισχυρίζεται πως υπάρχει ο κίνδυνος να αναβληθεί η διοργάνωση ή να αλλάξουν κάποιες ημερομηνίες.

Ο κορωναϊός «καλπάζει» με γοργούς ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη και έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλούς τομείς.

Όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, επηρεάζει και τη διεξαγωγή διάφορων σπουδαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως το Euro το οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει σε διάφορες χώρες και πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η UEFA επίσημα έχει καθησυχάσει άπαντες ότι το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού θα γίνει κανονικά και ότι προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να αναβληθεί η διοργάνωση.

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα της βρετανικής «Independent», έρχεται να… ταράξει τα νερά. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, κυβερνητικές πήγες λένε πως υπάρχει η πιθανότητα είτε να αναβληθεί το Euro, είτε να τροποποιηθούν οι ημερομηνίες έναρξής του. Άρα, με λίγα λόγια η διοργάνωση είναι στον… αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Euro αναμένεται να διεξαχθεί το διάστημα 12 Ιουνίου-12 Ιουλίου, ενώ η UEFA έχει επανειλημμένως τονίσει πως «Τo Euro 2020 θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου του 2020 στη Ρώμη.

Η UEFA είναι σε επαφή με τις διεθνείς και τοπικές αρχές και ενημερώνεται για τον κορωνοϊό και την εξάπλωσή του. Προς στιγμήν, δεν υπάρχει η ανάγκη να αλλάξει. Tο θέμα παρακολουθείται συνεχώς».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024