Παρέμβαση του φεμινιστικού τομέα του Ρουβίκωνα στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας
Τα μέλη του Ρουβίκωνα - άνδρες και γυναίκες - πέταξαν τρικάκια φωνάζοντας ότι «θα ξανάρθουμε να το ξέρετε».
Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης μέλη του φεμνιστικού τομέα του Ρουβίκωνα.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια φωνάζοντας ότι «θα ξανάρθουμε να το ξέρετε».
Σε κείμενο που ανήρτησαν σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι η εισβολή πραγματοποιήθηκε ως αντίδραση για την διακοπή πριν απο τρείς μήνες, επιμορφωτικού προγράμματος «για εκπαιδευτικούς γύρω από θέματα που άπτονται του σχολικού εκφοβισμού με εξειδικευμένη στόχευση».
Κάνουν, επίσης, αναφορά στην υπόθεση της Άννα Πήλιου που, όπως γράφουν, «ως μαθήτρια έπεσε θύμα τρανσφοβικής βίας».
Το κείμενο καταλήγει με τις φράσεις: «Τίποτα να μην μείνει στο σκοτάδι, μηδενική ανοχή στην ομοφοβία, τον σεξισμό και την τρανφοβία».
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μίνι αντιδραστήρες «βλέπει» και η Ελλάδα
- Ιράν: «Βαθιά λυπηρό ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλό»
- Η «ουδέτερη» Ελβετία αύξησε σημαντικά τις εξαγωγές όπλων – Οι χώρες που πούλησε περισσότερο
- Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και τους οπαδούς μας»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)

