Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που εκνευρίζονται με τα πάντα

Τα ζώδια που εκνευρίζονται με τα πάντα

Δεν έχουν καθόλου ηρεμία στη ζωή τους

Σπάνια θα βρούνε την ηρεμία και αυτό θα είναι σε τόσο αραιά χρονικά διαστήματα που το αποτέλεσμα θα είναι να έχουν ήδη την ταμπέλα των πιο νευριασμένω ζωδίων επί μονίμου βάσεως.

Καρκίνος

Δεν είναι να συζητάς μαζί του. Τον ενοχλεί ό,τι δεν τον κάνει να νιώθει άνετα. Ο Καρκίνος έχει τα νεύρα ως την πρώτη αντίδραση για τα πάντα που μπορεί να του φανούν αρνητικά. Δεν είναι το ζώδιο που θα συγκρατηθεί, ούτε είναι το ζώδιο που θα φέρει την αρμονία στη ζωή του έτσι απλά.

Δίδυμοι

Δείχνουν ήρεμοι αλλά δεν είναι για κανέναν λόγο. Θα τους βλέπεις να βγαίνουν συνέχεια σε εξόδους αλλά αυτό θα το κάνουν με στόχο να χαλαρώσουν από την εσωτερική ένταση που μονίμως μαζεύουν και δεν τη μειώνουν.

Λέων

Άπαξ και εκδηλώσει τα νεύρα του δε θα μπορεί να ηρεμήσει ούτε με το πιο ισχυρό φάρμακο που θα του γράψει ο γιατρός του. Γενικά έχει πολλή ένταση και τσίτα με αποτέλεσμα να μην την εξωτερικεύει συχνά. Όταν αυτό όμως γίνει θα έχει πολλή ένταση και νεύρα.

Παρθένος

Μην περιμένεις να τον δεις εύκολα σε αρμονία και ψυχική ισορροπία γιατί έχει μονίμως άγχος και παραπονιέται για την οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Δε μπορεί να δεχθεί ότι τα πράγματα δεν είναι σε μια τάξη και ψάχνει παντού προβλήματα.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024