Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αραβικό δημοσίευμα : Δεκάδες τούρκοι στρατιώτες νεκροί από τις ρωσο - συριακές επιχειρήσεις στην Ιντλίμπ

Αραβικό δημοσίευμα : Δεκάδες τούρκοι στρατιώτες νεκροί από τις ρωσο – συριακές επιχειρήσεις στην Ιντλίμπ

Δεκάδες τούρκοι στρατιώτες φέρεται να έχουν σκοτωθεί στις επιχειρήσεις που διεξάγονται στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αραβικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές στους κόλπους της συριακής αντιπολίτευσης.

Δεκάδες τούρκοι στρατιώτες φέρεται να έχουν σκοτωθεί στις επιχειρήσεις που διεξάγονται στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αραβικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές στους κόλπους της συριακής αντιπολίτευσης.

Το τουρκικό υπουργείο

Το τουρκικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή ενάντια σε τουρκικές δυνάμεις στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο τουρκικός στρατός προέβη σε αντίποινα και άνοιξε πυρ ενάντια σε στόχους της συριακής κυβέρνησης.

Και πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με πολυάριθμες πηγές στην περιοχή, 114 μέλη των συριακών δυνάμεων «εξουδετερώθηκαν».

Το δημοσίευμα

Η αραβική ιστοσελίδα AMN, που καλύπτει τα πολεμικά μέτωπα στη Μέση Ανατολή, είχε αναφέρει τη Δευτέρα πως αρκετοί στρατιώτες του τουρκικού στρατού φέρονταν να έχουν σκοτωθεί ή τραυματισθεί, το απόγευμα της ίδιας μέρας, από κοινές αεροπορικές επιδρομές της Συρίας και της Ρωσίας στην επαρχία Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται τα μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης στη Συρία, δέκα τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από τις κοινές ρωσο-συριακές αεροπορικές επιδρομές κοντά στην πόλη Κανσάφρα.

Μάλιστα, ακτιβιστές της αντιπολίτευσης ισχυρίστηκαν ότι διάφορα τουρκικά στρατιωτικά οχήματα καταστράφηκαν σε αυτές τις επιθέσεις.

Το τουρκικό υπουργείο Αμυνας δεν έχει ακόμη σχολιάσει αυτούς τους ισχυρισμούς, ωστόσο, αν αληθεύουν, αυτό θα μπορούσε να ανεβάσει τον αριθμό των νεκρών τούρκων στρατιωτών σε πάνω από είκοσι από την περασμένη εβδομάδα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024