Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Προπονήθηκαν Πέλκας και Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ : Προπονήθηκαν Πέλκας και Βιεϊρίνια

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισαν στη χθεσινή προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του ματς της Ξάνθης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τους Δημήτρη Πέλκα και Αντελίνο Βιεϊρίνια να ξεπερνούν τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισαν χθες και να τίθενται στη διάθεση του ενόψει του ματς με την Ξάνθη για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Ζαμπά και Κρέσπο.

Και η Πέμπτη (27.02) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία με την προπόνηση του ΠΑΟΚ να έχει αντικείμενο τόσο την αμυντική συμπεριφορά όσο και την επιθετική ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το κλασικό ζέσταμα και rondo και συνεχίστηκε με μαθήματα τακτικής. Οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» χωρίστηκαν αρχικά σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στο κομμάτι της άμυνας, το άλλο ασχολήθηκε με την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο φινάλε οι δύο ομάδες ενώθηκαν και εκτέλεσαν ασκήσεις σε όλο το γήπεδο.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας προπονήθηκαν κανονικά, έτσι μόνο οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Την Παρασκευή (28.02) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11 το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024