Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα από την Αρίνα Σαμπαλένκα με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από το τουρνουά στη Ντόχα

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα για την Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Ντόχα από την Λευκορωσίδα με 2-0 σετ (6-3, 6-0).

H 24χρονη δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού και μοιραία ηττήθηκε από την αντίπαλό της, που βρίσκεται στο Νο. 13 της παγκόσμιας κατάταξης. Δεύτερη ήττα μέσα σε λίγες ημέρες από την Σαμπαλένκα, από την οποία είχε ηττηθεί την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο γύρο του Ντουμπάι.

H Μαρία στο σημερινό παιχνίδι ήταν εμφανώς κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια που έκανε χθες απέναντι στην Μαρτίνκοβα κα δεν κατάφερε να ακολουθεί τον ρυθμό της Σαμπαλένκα.

Η Λευκορωσίδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0. Η Μαρία μείωσε σε 3-1 και είχε δύο ευκαιρίες για μπρέικ, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Η Αρίνα έκανε το 4-1 και λίγο αργότερα το 6-3 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο η Σαμπαλένκα κυριάρχησε στο κορτ, εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη της Μαρίας και με 6-0 έκανε το 2-0.

Στον επόμενο γύρο η Αρίνα θα παίξει με την Ζενγκ για μια θέση στον ημιτελικό αφού η Κινέζα απέκλεισε με 2-1 την Κίκι Μπέρτενς.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024