Θεσσαλονίκη : Προφυλακίστηκαν τα τρία αδέρφια για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ταχυφαγείου
Εκτός από τους τρεις κρατούμενους, ηλικίας 32, 20 και 17 ετών για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 37χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και αναμένεται να απολογηθεί αύριο.
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι τρεις από τους τέσσερις αδερφούς που κατηγορούνται για την δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην υπάλληλο του άτυχου 45χρονου, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με το thestival.gr, τα τρία αδέρφια οδηγήθηκαν στην 4η τακτική ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθούν.
Ο 17χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήρθε από Αθήνα και βρέθηκε συγκυριακά στο περιστατικό, ενώ ο 32χρονος υποστήριξε ότι ήταν ατύχημα. Ο 20χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είδε τα αδέρφια του να μαλώνουν και θόλωσε, όπως είπε.
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας πλημμελειοδικών άσκησε εις βάρος τους δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού και κατά περίπτωση, για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.
Εκτός από τους τρεις κρατούμενους, ηλικίας 32, 20 και 17 ετών για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 37χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και αναμένεται να απολογηθεί αύριο.
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)





