Λέσβος: ΜΑΤ έσπασαν αυτοκίνητα και έδερναν κόσμο – «Είναι δυνάμεις κατοχής»
Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έσπασαν ήταν και αυτό του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολου Βαλτά. Η μανία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά μπήκαν μέσα στο Στρατόπεδο της Παγανής το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο προκειμένου να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.
Απερίγραπτες σκηνές βιαιότητας εκτυλίσσονται στη Λέσβο, με καταγγελίες για αστυνομική αυθαιρεσία να βλέπουν συνέχεια το «φως» της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με καταγγελίες νησιωτών στην ιστοσελίδα stonisi.gr, κατά την αποχώρηση τους από το Διαβολόρεμα και λίγο πριν τη Μυτιλήνη στο ύψος του Στρατοπέδου της Παγανής άρχιζαν να σπάνε αυτοκίνητα και να βρίζουν χυδαιότατα τους κατοίκους της Λέσβου με χυδαίες εκφράσεις.
Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έσπασαν ήταν και αυτό του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολου Βαλτά. Η μανία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά μπήκαν μέσα στο Στρατόπεδο της Παγανής το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο προκειμένου να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.
Πολίτες που μίλησαν στο «Ν» τόνισαν ότι θα καταθέσουν μήνυση εναντίον των απρόκλητων βιαιοπραγιών και της παράνομης δράσης των ανδρών των ΜΑΤ. Αρνητικά έχει σχολιαστεί και η παντελής απουσία των Εισαγγελικών Αρχών της Μυτιλήνης στα όσα συμβαίνουν από χτες στη Λέσβο με την ανεξέλεγκτη δράση των ομάδων αυτών που κατά τα άλλα ονομάζονται Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης.
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 36χρονος που έδωσε κοκαΐνη στον ανήλικο γιο του – Στο νοσοκομείο ο 14χρονος
- Σε εορταστικό κλίμα και με ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας στον Δήμο Πειραιά
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά
- Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχήθηκε καλή χρονιά σε… όλες τις γλώσσες ξεκινώντας με ελληνικά (vid)
- Διεγράφησαν πάνω από 308 χιλιάδες φοιτητές από τα πανεπιστήμια – Πανηγυρισμοί από το υπ. Παιδείας
- BTS: Οι «βασιλιάδες» της K-pop επιστρέφουν με νέο άλμπουμ μετά από 6 χρόνια σιωπής


