Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρεις ότι θέλεις σχέση όταν σκέφτεσαι τα πέντε παρακάτω πράγματα

Ξέρεις ότι θέλεις σχέση όταν σκέφτεσαι τα πέντε παρακάτω πράγματα

Είναι χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι είσαι έτοιμη για δεσμό

Είσαι ελεύθερη και περνάς μια φάση στην οποία είσαι χωρίς σχέση για ένα ιδιάζον χρονικό διάστημα, όσο κι αν είναι αυτό. Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά ωστόσο που καταδεικνούν ότι θέλεις πάλι να μπεις σε μια σχέση.

Χαρακτηριστικά στοιχεία

  • Σκέφτεσαι ότι έχεις αρκετή αγάπη προς τον εαυτό σου και ό,τι θα ήθελες να τη μοιραστείς με κάποιον. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είσαι στο σωστό σημείο στο οποίο τα έχεις βρει με εσένα και μπορείς πλέον να μοιραστείς τα σωστά συναισθήματα με κάποιον άλλον.
  • Δε φοβάσαι το καινούργιο και το «αύριο». Σίγουρα το θέμα είναι ότι για να μπεις σε μια σχέση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη νιώθεις φόβο για το μέλλον. Αν έχεις ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση τότε όλα θα πάνε καλά.
  • Σεξ με έναν άνθρωπο. Θέλεις να κάνεις σεξ με ένα άτομο και όχι χωρίς συναίσθημα ή στο πλαίσιο του περιστασιακού. Θέλεις το σεξ να είναι μέσα στο πλαίσιο της σχέσης και όχι σε κάποιο άλλο πλαίσιο έξω από αυτό.
  • Έχεις όνειρα. Είσαι σε ένα σημείο της ζωής σου στο οποίο σε φαντάζεσαι να είσαι στο μέλλον με κάποιον. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα είσαι με κάποιον για μια ζωή ή έστω να είσαι με κάποιον για αρκετό χρονικό διάστημα. Συντροφικότητα εν ολίγοις.
  • Κοινές εμπειρίες. Είσαι έτοιμη να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με κάποιον και να ανταλλάσσετε συναισθήματα, απόψεις, εμπειρίες, παραστάσεις σε διάφορα ταξίδια κλπ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024