Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλός γιατρός το τρίτο κρούσμα του κοροναϊού στην Ισπανία

Ιταλός γιατρός το τρίτο κρούσμα του κοροναϊού στην Ισπανία

Ο ιταλός γιατρός που επιβεβαιώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό, βρισκόταν σε διακοπές στα Κανάρια νησιά της Ισπανίας.

Ιταλός υπήκοος επιβεβαιώθηκε μέσω εργαστηριακών εξετάσεων ότι έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό στην Τενερίφη, στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα οι υγειονομικές αρχές της περιφέρειας.

Σε διακοπές

Ισπανικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους η εφημερίδα El Mundo, ανέφεραν πως πρόκειται για ιταλό γιατρό ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές στην Ισπανία.

Ο άνδρας παραμένει σε απομόνωση και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων μαζί με τα δείγματα θα σταλούν στη Μαδρίτη για να υποβληθούν σε δεύτερη ανάλυση, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο των ισπανικών υγειονομικών αρχών σε περιπτώσεις ύποπτων κρουσμάτων του COVID-19, διευκρίνισε η περιφερειακή διεύθυνση του υπουργείου Υγείας της Ισπανίας στα Κανάρια Νησιά με ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Τα τρία κρούσματα

Ο Ιταλός είναι το τρίτο πρόσωπο που επαληθεύεται ότι έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό στην Ισπανία. Το δεύτερο κρούσμα που επαληθεύτηκε την 9η Φεβρουαρίου ήταν Βρετανός που παραθέριζε στη Μαγιόρκα. Το πρώτο κρούσμα ήταν Γερμανός στο νησί Λα Γομέρα, στα Κανάρια, την 1η Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024