
«Πρωθυπουργός» ψευδοκράτους: Δίνουμε το 6% των κατεχομένων εδαφών με αντάλλαγμα τη συνεκμετάλλευση
Ζητάει από την Βρετανία να στηρίξει τη λύση δύο κρατών στο νησί.
Ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους και υποψήφιος για την ηγεσία της Τουρκοκυπριακής κοινότητας στις «εκλογές» του Απριλίου, Ερσίν Τατάρ, είπε ότι θα μπορούσε να επιστραφεί έδαφος 6% στους Ελληνοκύπριους και να μειωθεί το ποσοστό, που κατέχουν οι Τουρκοκύπριοι από το 36% του συνολικού εδάφους του νησιού σε 30% σε αντάλλαγμα της αποδοχής του μοντέλου λύσης δύο κρατών στην Κύπρο και της συμμετοχής των Τουρκοκυπρίων σε επιτροπή για το φυσικό αέριο.
Σε συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα Daily Express, σύμφωνα με σημερινή δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας “Αφρίκα”, ο κ. Τατάρ ζήτησε από την Βρετανία να στηρίξει τη λύση δύο κρατών στο νησί.
Επανέλαβε επίσης την άποψη ότι πρέπει να αρχίσουν απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία προς την κατεχόμενη Κύπρο και υπενθυμίζοντας ότι ζουν 300 χιλιάδες Τουρκοκύπριοι στη Βρετανία και 20 χιλιάδες Βρετανοί πολίτες στα κατεχόμενα, υποστήριξε ότι οι απευθείας πτήσεις θα μπορούσαν να διευκολύνουν όλους.
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ: Τα γκολ των Γιόκερες και Άλβαρες με πέναλτι (vids)
- Μαγιό, θαλασσινό αλάτι και το αγόρι μου – Πώς ήταν η Ίμπιζα στα ’70s
- Θεσσαλονίκη: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι του σπιτιού του
- Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ 89-74: Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» κι έχασε το τρόπαιο
- Κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στη ΓΑΔΑ
- Το σχόλιο που ξεχώρισε από τα social media o Κόρι Τζόσεφ μετά το εξαιρετικό παιχνίδι του κόντρα στη Μονακό

