Όλα τα μέλη της κυβέρνησης και ορισμένοι βουλευτές έλαβαν στο WhatsApp το μεσημέρι της Δευτέρας ένα μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου

Όλα τα μέλη της κυβέρνησης και ορισμένοι βουλευτές έλαβαν στο WhatsApp το μεσημέρι της Δευτέρας το παρακάτω μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου: «Παρακαλείστε να δηλώσετε τον τηλεοπτικό σταθμό και την εκπομπή που έχετε κληθεί να συμμετάσχετε ώστε να σας δοθεί ενημερωτικό σημείωμα».

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», πρώτη φορά εστάλη τέτοιο μήνυμα. Ωστόσο ορισμένοι απόρησαν. Οχι επειδή θα τους δινόταν «σκονάκι», αλλά επειδή δεν είχαν προσκληθεί στα κανάλια και ήθελαν και αυτοί να ενημερωθούν.

Τελικά, με πληροφόρησαν ότι θα πάρουν και αυτοί ενημερωτικό σημείωμα. Ετσι, φαντάζομαι ότι το βράδυ της Δευτέρας θα πέσει πολύ διάβασμα από υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς και βουλευτές.

Σε τι θέμα άραγε; Σε δύο, όπως έμαθα: Το Μεταναστευτικό (και τα κλειστά κέντρα) και το Ασφαλιστικό.

Ο πρώτος ωστόσο που παρουσίασε δημοσίως (και από τηλεοράσεως) σκονάκι ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Σε τηλεοπτική εκπομπή έβγαλε από την τσέπη του δύο σκονάκια: Το ένα έλεγε «Δεν έχει εκλογές» και το άλλο «Δεν έχει ανασχηματισμό».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr