Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστόφορος Παπακαλιάτης : Η κατάθλιψη, η σχέση με το MEGA και η νέα ταινία

Χριστόφορος Παπακαλιάτης : Η κατάθλιψη, η σχέση με το MEGA και η νέα ταινία

Σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν ο καταλληλότερος καλεσμένος της πρεμιέρας του πρώτου talk show της νέας εποχής του MEGA

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ήταν o πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα, «Nega Talk» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (24/2) στο ΜEGA.

Από τον πρώτο του ρόλο στους «Φρουρούς της Αχαΐας», το θρυλικό «πάμε πλατεία» στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και το απολαυστικό του πέρασμα από το «Ντόλτσε Βίτα», μέχρι τις σειρές που υπέγραψε και έσπασαν τα ρεκόρ τηλεθέασης («Η ζωή μας μια βόλτα», «Να με προσέχεις», «Κλείσε τα μάτια», «Δυο μέρες μόνο», «4»), το πρόσωπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι άμεσα συνδεδεμένο με το σήμα του MΕGA, γι’ αυτό ήταν και ο καταλληλότερος καλεσμένος της πρεμιέρας του πρώτου talk show της νέας εποχής του σταθμού.

Η Αθηναϊς Νέγκα υποδέχτηκε τον δημοφιλή σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, αλλά και συμμαθητή της στο δημοτικό και σε μια εκ βαθέων συζήτηση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μίλησε για το πώς ξεκίνησε να γράφει ιστορίες για να ξορκίζει την πραγματικότητα, αναπόλησε τα πρώτα του γυρίσματα, καθώς και την εποχή που αποφάσισε να τα αφήσει όλα και να αναζητήσει νέους δρόμους δημιουργίας στην Αμερική.

Τι σημαίνει το MEGA  για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη:

Μιλώντας για τη σχέση που έχει αναπτύξει στο πέρασμα του χρόνου με το MEGA, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Για εμένα MEGA σημαίνει ό,τι σημαίνει για τον καθένα το σπίτι από όπου ξεκίνησε και που κάθε Κυριακή θέλει να επιστρέφει και να περάσει καλά με την οικογένεια του και μετά θέλει να ξαναφύγει γιατί έχει προχωρήσει».

Στα σκαριά η νέα του ταινία

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε ακόμα για την πρόθεσή του να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια ιδέα που έχει ήδη σκεφτεί στην Αθηναϊδα αλλά και για την νέα του ταινία αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την υπόθεση της.

Ο ίδιος δε δίστασε να πάρει αποστάσεις από την τηλεοπτική μόδα των ριάλιτι, επισημαίνοντας πως η τηλεόραση σήμερα είναι «ακραία διαφορετική» σε σχέση με αυτή στην οποία εργάστηκε εκείνος για μια χρυσή δεκαετία.

Η κατάθλιψη και η ψυχοθεραπεία

Μιλώντας με την Αθηναϊδά Νέγκα ο ταλαντούχος δημιουργός  αποκάλυψε ότι έχει περάσει περίοδο κατάθλιψης. Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο πολλές φορές -σ’ αυτό δουλεύω- παραείναι κλειστό και περνάει καλά μόνο του και αυτό δεν είναι πάντα καλό και αυτό δουλεύω όσον αφορά το κομμάτι το ψυχολογικό.

Δεν κάνω ψυχανάλυση, κάνω ψυχοθεραπεία και προέκυψε από ανάγκη».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, εξήγησε τι προκάλεσε την ανάγκη για ψυχοθεραπεία, λέγοντας:

«Ήταν όταν τελείωναν οι «4», ήταν η εποχή που έκλεινε για εμένα ένας πολύ μεγάλος και σημαντικός κύκλος, το MEGA. Έκλεινε για εμένα το κομμάτι «σίριαλ».

Ήξερα ότι δεν μπορούσα πια να γράφω με συνέπεια, κάθε εβδομάδα, μόνος μου και να σκηνοθετώ και να πρωταγωνιστώ και να είμαι στο μοντάζ και να είμαι στη μουσική και να είμαι παντού. Είχα φτάσει σ’ ένα σημείο που είχα εξουθενώσει και την ψύχη και το σώμα μου και τα πάντα μου».

Έπειτα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θυμήθηκε ότι είχε μπλοκάρει η σκέψη του και δεν μπορούσε να γράψει.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ήταν αρκετά συγκεντρωτικός στη δουλειά του, αποκάλεσε τον εαυτό του ως «control freak» και υπογράμμισε ότι ήταν ερωτευμένος με τη δουλειά του.

«Αυτή η εποχή, λοιπόν, ήταν πάρα πολύ δύσκολη για εμένα, σε συνδυασμό μ’ έναν χωρισμό που περνούσα τότε.

Όλο αυτό το πράγμα με οδήγησε στο να χάσω, να αποσυνδεθώ από τον εαυτό μου πραγματικά και δεν ήμουν καλά, είχα πάθει κατάθλιψη μ’ έναν τρόπο. Το ξεπέρασα μέσω της ψυχοθεραπείας».

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024