Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νότης Σφακιανάκης: Κατέρρευσε στην πίστα από το πολύ... κοκορέτσι

Νότης Σφακιανάκης: Κατέρρευσε στην πίστα από το πολύ… κοκορέτσι

Ο τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, ένιωσε ζαλάδα και αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμά του

Ο τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, ένιωσε ζαλάδα και αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμά του.

View this post on Instagram

Ο Νότης Σφακιανάκης Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης από ντόπιο πατέρα και μητέρα μικρασιατικής καταγωγής. Σε ηλικία επτά ετών, λόγω του χωρισμού των γονιών του, εγκαταστάθηκε στην Κω όπου ζούσαν οι γονείς της μητέρας του, ενώ πέρασε κάποια μικρά χρονικά διαστήματα στη Γερμανία όπου είχε εγκατασταθεί η μητέρα του μετά τον δεύτερο γάμο της[3]. Νέος ακόμη, για να εξασφαλίσει τα προς το ζην ασχολήθηκε με διάφορες δουλειές μεταξύ των οποίων και dj σε νυχτερινά μαγαζιά της Κω[3][4].

A post shared by music is my life🎶 (@greek.music3) on

Ο διάσημος τραγουδιστής ένιωσε ζαλάδα και αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμά του ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού ανησύχησαν ότι του συνέβη κάτι κακό!

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης που ήταν στο νυχτερινό κέντρο, κατέγραψε με το κινητό του, τη στιγμή που οι υπάλληλοι του κέντρου σπεύδουν να απομακρύνουν από το stage τον τραγουδιστή. Αμέσως έσπευσε στο καμαρίνι ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά επειδή η αδιαθεσία του Νότη ήταν έντονη δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα και πλέον βρίσκεται σπίτι του για ανάρρωση και ξεκούραση. Ο δημοσιογράφος είπε ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι καλά, αλλά χθες ένιωσε έντονη ζαλάδα και έκανε εμετό κάτι που στην αρχή φόβησε τους πάντες αλλά αργότερα ο γιατρός σημείωσε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό…

«Η στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη τον απομακρύνουν από την σκηνή του Βοτανικού μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε !! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό μιας και κατέφθασε αμέσως και ο προσωπικός του γιατρός αμέσως!» έγραψε αυτόπτης μάρτυρας κάτω από το βίντεο.

Δείτε το βίντεο

«Έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν…Πού να βρεις την αναπνοή;»

Ένα 24ωρο μετά τη λιποθυμία του στην πίστα, ο Νότης Σφακιανάκης αναφέρθηκε στο περιστατικό, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στον «Βοτανικό» το βράδυ του Σαββάτου. Ο δημoσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ήταν -όπως και το βράδυ της Παρασκευής- και πάλι παρών, όσο ο τραγουδιστής περιέγραφε ότι «χθες έγινε ένα περιστατικό, ήταν δοκιμαστικό, κατάλαβα ότι οι άνθρωποι γύρω μου είναι όλοι σε ετοιμότητα. Πλάκα κάνω. Έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν. Βγαίνεις να τραγουδήσεις; Πού να τραγουδήσεις; Πού να βρεις την αναπνοή; Εσύ καλά μου τα ‘λεγες, εγώ τα άκουγα παράλογα».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024