
Η Αλ Κάιντα επιβεβαίωσε τον θάνατο του Κάσεμ αλ-Ρίμι
Η τζιχαντιστική οργάνωση ανακοίνωσε επίσης ότι νέος αρχηγός θα είναι ο Χάλεντ μπεν Ομαρ Μπατάρφι, που θεωρείτο υπαρχηγός του αλ-Ρίμι, σύμφωνα με το SITE.
Η Αλ Κάιντα στην αραβική χερσόνησο επιβεβαίωσε την Κυριακή τον θάνατο του αρχηγού της, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση από τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ο Κάσεμ αλ-Ρίμι σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης με αμερικανικό drone στην Υεμένη, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού κέντρου παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE.
Η τζιχαντιστική οργάνωση ανακοίνωσε επίσης ότι νέος αρχηγός θα είναι ο Χάλεντ μπεν Ομαρ Μπατάρφι, που θεωρείτο υπαρχηγός του αλ-Ρίμι, σύμφωνα με το SITE.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε στις 6 Φεβρουαρίου ότι οι ΗΠΑ «εξόντωσαν» τον Κάσεμ αλ-Ρίμι λίγες ημέρες αφού η οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στην αεροναυτική βάση της Πενσακόλα στην Φλόριντα τον Δεκέμβριο, όταν τρεις αμερικανοί πεζοναύτες σκοτώθηκαν από τα πυρά υπολοχαγού της πολεμικής αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας.
- Νέα Αριστερά: Ζητά παραίτηση Φαραντούρη και ανάκληση της μετάθεσης της συζύγου του στη ΜΕΑ
- Total: Οι παραγωγοί στη Μέση Ανατολή θέλουν απεγνωσμένα να πουλήσουν πετρέλαιο
- Ερασιτεχνισμοί
- Ξεκάθαρος ο Λίσι: «Χρειαζόμαστε μεταγραφές για τον πρώτο προκριματικό»
- Εργασία και χαρά; Αυτές είναι οι δουλειές με τους πιο ικανοποιημένους εργαζόμενους
- Συνελήφθη 22χρονος που εξαπάτησε ηλικιωμένη στην Κηφισιά – Άρπαξε 120.000 ευρώ με τη μέθοδο της «ηλεκτροπληξίας».







