
Κώστας Φορτούνης : Ο κόσμος με στήριξε πολύ όταν ήμουν τραυματίας
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ σε νεαρή ηλικία, ωστόσο οι προτιμήσεις του σύντομα άλλαξαν και στράφηκε προς το ποδόσφαιρο
Για τα παιδικά του χρόνια και το πώς οδηγήθηκε στο να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο μίλησε στην εκπομπή MEGA SPORTS WEEKEND ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης.
Όπως εξήγησε, ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ σε νεαρή ηλικία, ωστόσο οι προτιμήσεις του σύντομα άλλαξαν και στράφηκε προς το ποδόσφαιρο.
«Έχω στερηθεί πολλά. Τους φίλους μου, την προσωπική μου ζωή, και από μικρή ηλικία είπα μέσα μου ότι πρέπει να δουλέψω και να φτάσω σε ένα υψηλό επίπεδο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Φορτούνης.
«Ο κόσμος με στήριξε πολύ όταν ήμουν τραυματίας. Μου έδιναν δύναμη» σημείωσε ο ίδιος.
Στους επόμενους στόχους του, όπως ανέφερε, να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να έχει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Μπρέντα Φρίκερ: Η «κυρία με τα περιστέρια» απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών
- Φωτιά στις Κολιρέικες Παράγκες στον Πύργο – Μήνυμα από το 112
- ΙΝΑΤ: Μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα της κυβέρνησης για τα F-35
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)


