Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πρώην διεθνής διαιτητής, σωστά μέτρησε το γκολ του Ολυμπιακού και ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε τη διαιτησία του μεγάλου αγώνα στην Τούμπα, κάνοντας λόγο για σωστές αποφάσεις από τον γερμανό ρέφερι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πρώην διεθνής διαιτητής, σωστά μέτρησε το γκολ του Ολυμπιακού και ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ.

«Η διαχείριση από τον διαιτητή ήταν άψογη. Στο γκολ του Ολυμπιακού, η μπάλα δεν είχε βγει σε καμία περίπτωση. Η φάση σωστά συνεχίστηκε και είχαμε το γκολ το οποίο μέτρησε κανονικά, άρα δεν υπάρχει καμία υποψία η παράβαση στο αν η μπάλα έχει βγει έξω ή όχι» είπε χαρακτηριστικά.

«Στη φάση που είχαμε και την χρήση του VAR, είναι μια φάση που είναι καθαρή για τον βοηθό. Ο διαιτητής δεν έχει άποψη αν είναι ή δεν είναι. Στην περίπτωση αυτή θα δούμε ότι στο ξεκίνημα υπάρχει οφσάιντ, όμως για να είμαστε σίγουροι πρέπει να δούμε αν συμμετέχει ο παίκτης αυτός που είναι μπροστά. Βλέπουμε ότι κάνει προσπάθεια να πάρει κεφαλιά και σπρώχνει τον αμυντικό, είναι ξεκάθαρη παρέμβασή του στο παιχνίδι. Άρα σωστά ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr