Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Γερασιμίδου: «Αρχικά, μου πρότειναν να παίξω ως γκεστ τον ρόλο, μετά όμως...»

Ελένη Γερασιμίδου: «Αρχικά, μου πρότειναν να παίξω ως γκεστ τον ρόλο, μετά όμως…»

Η Ελένη Γερασιμίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που άφησαν εποχή στο Mega και σε πρόσφατη συνέντευξη της θυμήθηκε την εποχή της επιτυχίας του «Εμείς και Εμείς»

Η Ελένη Γερασιμίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που άφησαν εποχή στο Mega και σε πρόσφατη συνέντευξη της θυμήθηκε την εποχή της επιτυχίας του «Εμείς και Εμείς».

Είσαι ένα από τα πρόσωπα που κυριάρχησαν στη μυθοπλασία του Mega. Πώς αισθάνεσαι που το κανάλι είναι και πάλι στον αέρα;

Δεν είμαι απλά ένα από τα πρόσωπα που έπαιξαν στο Mega, αλλά έχω τις περισσότερες σειρές μου εκεί, με πρώτη-πρώτη «Τα απίστευτα κι όμως ελληνικά» με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» με τον Λάκη Λαζόπουλο, που ήταν τεράστια επιτυχία του Mega, και το «Εμείς και εμείς». Τα πιο πολλά τηλεοπτικά τα έχω κάνει στο Mega και χαίρομαι πολύ που άνοιξε το Μεγάλο Κανάλι.

Το σίριαλ «Εμείς κι εμείς» παίζει και πάλι. Εσύ έκανες τον ρόλο της Παρθένας Ουσταμπασίδου, μιας Πόντιας που άφησε εποχή. Τι θυμάσαι από τότε;

View this post on Instagram

Η αγαπημένη παρέα της κωμικής σειράς του mega "Εμείς και Εμείς" (1994-1998). Η Σμαράγδα, η Μαρία, η Παρθένα, η Αντωνία και η Νατάσα. Ο Βασίλης, ο Στέλιος και ο Μάκης. Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες, μαζί με τον Αντώνη, τον Χάμπο, τον Τέλη και την Κατερίνα, χάρισαν άφθονο γέλιο στο κοινό και αγαπήθηκαν πάρα πολύ απ'τους τηλεθεατές!🌸 ——————————————- #emeiskaiemeis #megatv #megachannel #natasamanisali #smaragdadiamantidou #mariakanellopoulou #mariafilippou #elenigerasimidou #vasiliskoukouras #steliospavlou #giorgosgiannoutsos #antonisxenos #xaralamposoustampasidis #konstantinoskatselis #katerinasasli #greektv #greekseries #vintage

A post shared by vintagegreece (@vintagegreece_) on

Αρχικά, μου πρότειναν να παίξω ως γκεστ τον ρόλο. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Mega μου πρότειναν να μείνω. Περάσαμε πολύ ωραία με τους συναδέλφους, αγαπηθήκαμε. Είχαμε πολλές αστείες στιγμές, με γέλια και σαρδάμ. Στα γυρίσματα κουραζόμασταν πολύ, αλλά περνούσαμε ωραία. Ο κόσμος με φώναζε «Παρθένα», χαιρόταν, και ακόμα και αυτοί που δεν ήταν Πόντιοι το διασκέδαζαν. Οι Πόντιοι από την παρουσία μου στο σίριαλ αισθάνονταν ότι δικαιωνόταν η ποντιακή φυλή και ήταν ενθουσιώδεις στις εκδηλώσεις τους.

Πώς σου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό αρχίζει και πάλι το «Big Brother»;

Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο, μέσα στα πλαίσια των εκμαυλιστικών εκπομπών. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο. Και τι έχουμε να δούμε ακόμα… Δεν μου αρέσει να καθορίζει τη ζωή μου και τις πράξεις μου ο φακός της τηλεόρασης, που μπαίνει στις προσωπικές μου στιγμές. Γίνεται παραβίαση προσωπικών δεδομένων με την άδεια κάποιων ανθρώπων, που νομίζουν ότι έτσι θα γίνουν διάσημοι.

Αν σου έλεγε η κόρη σου ότι θα πάει, τι θα της έλεγες;

Δεν θα μου το έλεγε ποτέ η κόρη μου, γιατί δεν την ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Η Αγγελική ασχολείται με σημαντικά πράγματα στη ζωή της. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτις και δεν την απασχολεί αυτού του είδους η δημοσιότητα.

View this post on Instagram

| Ελένη Γερασιμίδου || Νέα Συνέντευξη | ➊«Όσο ο λαός μας δεν έχει εμπιστοσύνη στη δύναμη του, τα φαινόμενα της σήψης θα συντηρούνται» ➋«Στα σκαριά ένας μονόλογος του Παναγιώτη Μέντη – ειδικά γραμμένος για την αφεντιά μου – και σε σκηνοθεσία Αγγελικής Ξένου. “Το Ανάκτορο στην Άνω Τούμπα” ο τίτλος του. Θα ανέβει στο Θέατρο μας στα μέσα του Μάρτη». ➌«Για να κάνεις κάτι που το θυμούνται, χρειάζεται να το αγαπήσεις. Είναι συστατικό επιτυχίας. Η τηλεόραση, μου έδωσε μια πιο άνετη διαβίωση… τότε» ▶Η Ελένη Γερασιμίδου μιλάει στον Χάρη Γαντζούδη για τις "Συναντήσεις στη πόλη" του MUSEEKart.com σε μια εξαιρετική συνέντευξη που βγήκε σήμερα. Διαβάστε τους στο http://www.museekart.com/archives/9654

A post shared by MUSEEKart.com (@museekart_com) on

Πολλές κοπέλες από τα ριάλιτι ομορφιάς ασχολούνται με την ηθοποιία. Πώς σου φαίνεται;

Η ηθοποιία πρέπει να ασκείται με ευθύνη, γνώση και εμπλουτισμό των εκφραστικών μας μέσων. Αν όλα αυτά είναι πρόθυμη μια κοπέλα που θεωρείται όμορφη να τα πραγματοποιήσει, τότε καλώς. Επίσης, πρέπει να πούμε ότι ο επαγγελματικός μας χώρος είναι γεμάτος από πανέμορφες και ταλαντούχες συναδέλφους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024