«Το σχέδιο "γαλάζια πατρίδα" της Τουρκίας και της αστικής της τάξης πατάει στους γκρίζους ΝΑΤΟϊκούς χάρτες στο Αιγαίο», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος

«Το σχέδιο «γαλάζια πατρίδα» της Τουρκίας και της αστικής της τάξης πατάει στους γκρίζους ΝΑΤΟϊκούς χάρτες στο Αιγαίο», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος, μιλώντας σήμερα στον τ/σ «Open».

Ανέφερε, επίσης, ότι «δεν είναι θέμα Ερντογάν και μόνο, καθώς η αντιπολίτευση στην Τουρκία είναι εξίσου επιθετική».

Σημείωσε ότι δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα πίσω από τα κυριαρχικά δικαιώματα, τα οποία δεν μπορούν να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, και πρόσθεσε ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και ούτε να χύσουν αίμα για το ποιο μονοπώλιο θα εκμεταλλευθεί τον ενεργειακό πλούτο.

Για το θέμα σχετικά με τη Novartis και των «προστατευόμενων» μαρτύρων, σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι αντίθετο στους «κρυφούς» μάρτυρες. Ανέφερε ότι έχει σταθερή θέση από το 2001, όταν ψηφίστηκε ο «τρομονόμος» αντίθετα τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον ψήφισε και σήμερα τον υποστηρίζει, όσο και με τη ΝΔ που τον ψήφισε και τώρα θέτει αστερίσκους στην εφαρμογή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr