Γιαννόπουλος: «Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την Εθνική»
Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για την πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2021 με την Βουλγαρία (21/2, 19:00), τονίζοντας ότι όλοι όσοι βρεθούν στα «παράθυρα», θα πρέπει να κάνουν το βήμα μπροστά.
Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Βουλγαρίας (21/2, 19:00) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση.
Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον αγώνα με την γειτονική χώρα, λέγοντας πως είναι στο χέρι των διεθνών να φτάσουν στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το όνομα της Βουλγαρίας μπορεί να μην προκαλεί κάποιο δέος ή κάποιον φόβο, αλλά όλα αυτά τα ματς και ειδικά οι πρεμιέρες έχουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και δεν αποτελεί δικαιολογία.
Εξαρτάται από μας αν θα κερδίσουμε ή όχι. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και αν παίξουμε εμείς καλά, θα είναι και το αποτέλεσμα καλό», ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ενόψει Βουλγαρίας (21/2, 19:00), προτού προσθέσει:
«Το κλίμα των ημερών δεν είναι και το καλύτερο για μπάσκετ. Πιστεύω πως το μυαλό των Πατρινών είναι περισσότερο στο καρναβάλι αυτή την περίοδο, αλλά τους περιμένουμε να έρθουν να μας στηρίξουν και ελπίζουμε να είναι όσο περισσότερος κόσμος γίνεται δίπλα μας, γιατί θα μας βοηθήσει πολύ».
Κλείνοντας, ανέφερε: «Δίνεται η ευκαιρία σε όλους εμάς, αλλά και σε πολλά παιδιά ακόμη να αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική, ότι είναι καλοί παίκτες και τους αξίζει να βρίσκονται εδώ».
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442