Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Καρακάση: «Πέρασα μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, έπεφταν τα μαλλιά μου»

Ελένη Καρακάση: «Πέρασα μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, έπεφταν τα μαλλιά μου»

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση σε συνέντευξη της αναφέρθηκε τόσο στην πετυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς επίσης και στην τεράστια αλλαγή που έγινε στο σώμα της.

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση σε συνέντευξη της αναφέρθηκε τόσο στην πετυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς επίσης και στην τεράστια αλλαγή που έγινε στο σώμα της.

 «Πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου»

View this post on Instagram

Απόψε στις 23:45, o @grigorisarnaoutoglou.official  Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την @elenikarakasi  Ελένη Καρακάση. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς και για τις εξελίξεις που θα συμβούν στο Διαφάνι. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, καθώς και στις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε στο παρελθόν και την έφτασαν στα όριά της. #elenikarakasi #the2nightshow #ant1tv #ant1 #agriesmelissesant1 #agriesmelisses🐝 #agriesmelisses #agries_melisses

A post shared by Eleni Karakasi💝🎤🎭 (@elenikarakasi.fanpage.official) on

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Όλη μου τη ζωή ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα, όταν εκμυστηρεύτηκα στην Κάρμεν Ρουγγέρη, που ήμουν στη θεατρική της ομάδα, ότι δεν είναι αυτός ο χώρος μου, δεν είναι για μένα και το νιώθω και αποφασίζω να πάω στη μουσική και κυρίως στο κλασικό τραγούδι τότε που είχα όνειρο. Και μου λέει η Κάρμεν τη μαγική κουβέντα “άμα χάσεις μερικά κιλά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκεις δουλειά και να παίζεις ρόλους.»

 «Και κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, όμως έχασα τον έλεγχο »

«Και κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, όμως έχασα τον έλεγχο γιατί μου άρεσε που έβλεπα ότι χάνω κιλά κι εκεί πραγματικά έχασα τον έλεγχο. Είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, είχα φτάσει 49 κιλά. Όχι, δεν έφτασα σε ανορεξία γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα. Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Καρακάση.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024