Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα σε αναζήτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ουσμάν Ντεμπελέ στη γραμμή κρούσης.
Ο Κίκε Σετιέν έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάρτιν Μπράιτγουαϊτ και σύμφωνα με την Mundo Depotivo, η διοίκηση της Πρωταθλήτριας Ισπανίας θα διαπραγματευτεί με την αντίστοιχη της Λεγκανές για την ρήτρα του 28χρονου επιθετικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δυο πλευρών, οι μπλαουγκράνα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την ρήτρα των 18 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσουν.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Μπαρτσελόνα θέλει να παρουσιάσει τον παίκτη την Πέμπτη (20/2) με σκοπό να ενσωματωθεί στα πλάνα του Σετιέν το συντομότερο δυνατό.
Την εφετινή σεζόν, ο Δανός έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας οχτώ γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ σε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Copa del Rey.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!