Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπαγγελόπουλος στο MEGA : Αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις της Εξεταστικής

Παπαγγελόπουλος στο MEGA : Αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις της Εξεταστικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής Επιτροπής έχει αναλάβει «τη συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως του ελληνικού κράτους» δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο MEGA.

Απάντηση στους επικριτές του και τα πυρά που δέχεται δίνει μέσω του MEGA o πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρώην υπουργός επιμένει στη θέση ότι το σκάνδαλο Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους.

«Η Προκαταρκτική Επιτροπή, η πλειοψηφία της οποίας στην πραγματικότητα έχει αναλάβει τη συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως του ελληνικού κράτους και όχι τη διερεύνηση των δήθεν ποινικών ευθυνών μου, συνεχίζει τις αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις.

» Χθες, με παράνομες συνοπτικές διαδικασίες απέρριψε το αίτημά μου για εξαίρεση του κ. Πλεύρη από μέλος της. Ο κ. Πλεύρης θα εξακολουθήσει να παριστάνει το μέλος της επιτροπής που ερευνά τις δήθεν ποινικές μου ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα είναι δικηγόρος του Αντώνη Σαμαρά που με μήνυσε για τις πράξεις που ερευνά η επιτροπή» αναφέρει και συνεχίζει:

«Οι άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις είναι ανώφελες. Δεν έχει προκύψει και δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024