Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο διαζύγιο στο Μπάκιγχαμ: Η Ελισάβετ δεν προλαβαίνει τα «χαστούκια»

Νέο διαζύγιο στο Μπάκιγχαμ: Η Ελισάβετ δεν προλαβαίνει τα «χαστούκια»

Ο κόμης του Σνόουντον, ο ανιψιός της βασίλισσας Ελισάβετ και η επί 26 χρόνια σύζυγός του, παίρνουν διαζύγιο.

Tο ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται η βασίλισσα Ελισάβετ καθώς μετά το επεισοδιακό Megxit και τον χωρισμό του Πίτερ Φίλιπς, πλέον καλείται να διαχειριστεί και τον χωρισμό του ανιψιού της, Κόμη του Σνόουντον, Ντέιβιντ Άρμστρονγκ Τζόουνς.

Ο κόμης, κατά κόσμον Ντέιβιντ Άρμστρονγκ Τζόουνς, είναι ο γιος της αείμνηστης πριγκίπισσας Μαργαρίτας και του Άντονι Άρμστρονγκ Τζόουνς. Είναι 21ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και έχει δύο μεγάλα παιδιά με την σύζυγό του, την κόμισσα του Σνόουντον.

«Ο Δούκας και η Κόμισσα του Σνόουντον κατέληξαν σε φιλική συμφωνία ότι ο γάμος τους έληξε και ότι θα πρέπει να πάρουν διαζύγιο», ανέφερε το BBC επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο του ζευγαριού.

Ο κόμης, ο οποίος έχει μια εταιρεία επίπλων χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό του όνομα Ντέιβιντ Λίνλεϊ, είναι γιος της αδελφής της βασίλισσας, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, η οποία πέθανε το 2002, και του φωτογράφου Λόρδου Σνόουντον, ο οποίος πέθανε το 2017.

Η είδηση του διαζυγίου του ακολουθεί τους τελευταίους δύσκολους μήνες για τη βασίλισσα.

Ντόμινο διαζυγίων

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ βύθισαν  στην κρίση τη βασιλική οικογένεια τον περασμένο μήνα όταν ανακοίνωσαν ότι θα πάψουν να εκπληρώνουν τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Άντριου, αποσύρθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του τον Νοέμβριο εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τον αμερικανό χρηματιστή Τζέφρι Έπστιν, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση κοριτσιών και ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή.

Στις αρχές του μήνα, ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας, ο Πίτερ Φίλιπς, και η σύζυγός του Ότομ, ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024