
Ελευθερία Ρήγου «Άφησα πράγματα πίσω στη ζωή μου, είχα στήσει στον τοίχο τον εαυτό μου»
Σοκάρει η Ελευθερία Ρήγου στην πρόσφατη συνέντευξη της
Σοκάρει η Ελευθερία Ρήγου στην πρόσφατη συνέντευξη της!
«Μόνη μου έχω καταφέρει ότι έχω καταφέρει. Και τα λάθη που έχω κάνει, επίσης, τα έχω καταφέρει μόνη μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ρήγου.
«Κάποια πράγματα τα άφησα πίσω στη ζωή μου μόνο και μόνο για να ευχαριστήσω περισσότερο κάποιους άλλους ανθρώπους από ότι τον εαυτό μου».
«Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και τον είχα στήσει στον τοίχο όταν είχα πέσει σε αδράνεια πριν από κάποια χρόνια» πρόσθεσε η Ελευθερία Ρήγου «με έχασαν οι φίλοι και όταν επανήλθα στο προσκήνιο και τους είπα με τον τρόπο μου πως είχα πρόβλημα, επέστρεψαν και με βοήθησαν».
Ο αγαπημένος της γιος
Όσον αφορά την βοήθεια και τη στήριξη που δεχόταν από τον αγαπημένο της γιο, η Ελευθερία Ρήγου δήλωσε: «Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου, ο γιος μου την βίωσε πάρα πολύ κοντά μου και με βοήθησε σαν φιλαράκι. Ήταν δηλαδή κοντά μου παρόλο που θα έπρεπε εγώ να ήμουν κοντά του. Σαν να άλλαξαν λίγο οι ρόλοι μας.»
- Ιαπωνία: Η τραγική ειρωνεία με το εμπορικό κέντρο Aeon – Ο σεισμός, η έκρηξη και το φονικό 2016
- Διέρρευσαν τηλέφωνα και email των Αντζελίνα Τζολί, Τζένιφερ Λόρενς και Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Πώς έγινε;
- ‘Εσοδα ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης – Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ στα ταμεία της
- Σύρος: Tα δραματικά δευτερόλεπτα πριν από τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι ιδρύουν νέο οικισμό – Κατεδαφίζονται σπίτια Παλαιστινίων και δεσμεύεται γη
- Champions League: Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στα πλέι οφ



