Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Champions League : Απόψε επιστρέφει η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση

Champions League : Απόψε επιστρέφει η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει για την... τελική ευθεία, με την Ατλέτικο να υποδέχεται απόψε (22:00) στη Μαδρίτη τη Λίβερπουλ, ενώ την ίδια ώρα Ντόρτμουντ και Παρί δίνουν τη δική τους μάχη στο Signal Iduna Park

Το Champions League επιστρέφει, με τους 16 μονομάχους να… ακονίζουν τα ξίφη τους με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρώτοι που ρίχνονται στην αρένα για τη φάση των «16» είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ, που τίθενται αντιμέτωπες απόψε (22:00) στην Ισπανία, ενώ την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στη Βεσφαλία.

Πόλεμος… φιλοσοφίας το πρώτο ζευγάρι, με την αμυντικογενή Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε να καλείται να αφήσει εκτός συνέχειας την καλοδουλεμένη, επιθετική μηχανή του Γιούργκεν Κλοπ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Μαδριλένοι δε θα έχουν διαθέσιμους τους Τρίπιερ, Ερέρα και Φέλιξ, ενώ Κλάιν και Σακίρι είναι οι απόντες για το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι στη Γερμανία, ο Λούσιαν Φαβρ έχει να αντιμετωπίσει την πολύ μεγάλη απουσία του τραυματία Μάρκο Ρόις, ενώ νοκ άουτ είναι ο Τόμας Ντιλέινι και αμφίβολος ο Γιούλιαν Μπραντ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τούχελ είδε τον Νεϊμάρ να δηλώνει έτοιμος για το ματς με τους Βεσφαλούς, όμως το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τους  Κολέν Νταγκμπά, Αμπντού Ντιαλό και Λεάντρο Παρέδες, οι οποίοι τέθηκαν εκτός μάχης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024