Με το έκτο του γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια, ο Άντε Ρέμπιτς οδήγησε τη Μίλαν σε νίκη με 1-0 κόντρα στην Τορίνο και στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Μίλαν που επικράτησε με 1-0 της Τορίνο στο «Σαν Σίρο» χάρη στο γκολ του φορμαρισμένου Άντε Ρέμπιτς και ανέβηκε στους 35 βαθμούς και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη μαζί με Βερόνα και Πάρμα.
Σε ένα ματς που δεν είχε πολλές ευκαιρίες ο Κροάτης επιθετικός που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για τη Μίλαν με το έκτο του γκολ στα τελευταία επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Αυτό ήρθε στο 25ο λεπτό όταν ο Καστιγιέχο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ρέμπιτς με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών