Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χάρι Στάιλς τιμά την Τζόνι Μίτσελ με τον δικό του τρόπο

Ο Χάρι Στάιλς τιμά την Τζόνι Μίτσελ με τον δικό του τρόπο

Ο Χάρι Στάιλς και το συγκρότημά του έπαιξαν το «Big Yellow Taxi» για ένα ειδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τον περασμένο Αύγουστο, o Χάρι Στάιλς, σε άρθρο στο Rolling Stone, αναφέρθηκε στην Τζόνι Μίτσελ ως μία από τους δύο αγαπημένους του καλλιτέχνες (ο άλλος ήταν ο Βαν Μόρισον).

Εκδηλώνοντας την αγάπη του για την Καναδή τραγουδίστρια-τραγουδοποιό, στο στούντιο Radio 2 Breakfast του BBC, ο Χάρι Στάιλς και το συγκρότημά του έπαιξαν το «Big Yellow Taxi» για ένα ειδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ερμηνεία του κλασικού ύμνου της Τζόνι Μίτσελ ήταν πιστή. Σε τέτοιο βαθμό, που περιλάμβανε και τα back vocals του τραγουδιού, ακόμη και το από καρδιάς γέλιο της Τζόνι, στο τέλος του τραγουδιού.

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο Στάιλς είχε πει ότι η αγάπη του για την Μίτσελ ήταν τέτοια που μπήκε σε ταξίδι αναζήτησης αφότου άκουσε το απόλυτο άλμπουμ της, το «Blue». «Είχα μπει σε μια βαθιά τρύπα «Τζόνι». Άκουγα, ξανά και ξανά, το ντούλσιμερ στο «Blue».

Γι’ αυτό και εντόπισα την κυρία που έφτιαχνε τα ντούλσιμερ της Τζόνι, τη δεκαετία του 1960» είχε δηλώσει.

Ο Χάρι Στάιλς την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε πολλές εμφανίσεις.

Στο «The Late Late Show», χόρεψε σάλσα με τους γονείς τού Τζέιμς Κορντέν, του οικοδεσπότη της εκπομπής, στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια του Super Bowl, ενώ στην εμφάνιση της Lizzo στο show της στο «Pandora and SiriusXM», έκανε ντουέτο μαζί της στο τραγούδι της «Juice».

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Χάρι Στάιλς, το «Fine Line», κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο μαζί με τα singles «Fine Line», «Watermelon Sugar» και «Adore You».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024