Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Αιγόκερως και η ειλικρίνειά του

O Αιγόκερως και η ειλικρίνειά του

Είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να πεις ψέματα

Για τον Αιγόκερω το να λέγεται η αλήθεια είναι εντελώς προσωπική υπόθεση. Θεωρεί για την ακρίβεια ότι είναι υποχρέωσή του. Αυτό πρακτικά δεν του δίνει πολλά περιθώρια να λέει ψέματα ή πράγματα που είναι ανυπόστατα.

Ειλικρίνεια

Η ειλικρίνειά του είναι το χαρακτηριστικό του. Του αρέσει να σου λέει την αλήθεια όπως ακριβώς τη σκέφτεται τη στιγμή που τη σκέφτεται και χωρίς να την κάνει να ακούγεται πιο ευγενική ή πιο «ωραία».

Η αλήθεια που θα σου πει ο Αιγόκερως, έχει άμεση συνάφεια με την αλήθεια που θα σου έλεγε και ένας Κριός. Δεν του αρέσει παρ’ ολα αυτά να προσθέτει δράμα και συναίσθημα στον τρόπο που θα εκφράσει την πραγματικότητα.

Μη νευριάζεις επειδή μιλάει ειλικρινά

Δηλαδή τι θέλεις; Κάποιον που θα σου λέει ψέματα και που θα σε καλοπιάνει απλά για να σε έχει δίπλα του; Αυτό δεν είναι κάτι που θα περιμένεις από έναν Αιγόκερω. Το σίγουρο είναι ότι σου αρέσει δε σου αρέσει αυτός είναι και έτσι επικοινωνεί αυτά που νιώθει και αυτά τα οποία ξέρει.

Μην του πεις ψέματα

Αν κάνεις το λάθος να του πεις ψέματα, τότε τα πράγματα θα πάρουν μια εντελώς άλλη τροπή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δείς να συγχωρεί το όποιο ψέμα που εσύ του έχεις πει.

Ούτε μετά από πολύ καιρό θα δεχθεί ότι κάποτε του είπες ψέματα. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι δεν ξεχνά και μάλιστα σε έχει κατατάξει ήδη στα άτομα που δε μπορεί να εμπιστεύεται.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024