«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» : Με αυτή τη φράση σχολίασε, στο MEGA, ο πρόεδρος κοινότητας Μυτιληνιών την αναβολή των επιτάξεων, προσθέτοντας ότι «ο Μηταράκης κατάλαβε το λάθος του».  

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»: Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος της κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Ελευθερόγλου, σχολίασε, μιλώντας στο MEGA,  την ανακοίνωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, για πάγωμα της επίταξης χώρων στα νησιά για μία εβδομάδα.

Ο κ. Ελευθερόγλου μίλησε για τη νέα δομή που έχει αρχίσει να δημιουργείται στη Σάμο και τις εξαγγελίες του υπουργού, λέγοντας πως ο κ. Μηταράκης κατάλαβε το λάθος που έκανε με το να πάρει μια απόφαση περί επιτάξεων. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ», συνέχισε, προσθέτοντας πως πρόκειται για «πράγματα που θυμίζουν παλιές σκοτεινές εποχές.

Δεν μπορεί σε δημοκρατία και εν καιρώ ειρήνης να γίνονται επιτάξεις. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μόνιμου χαρακτήρα και όχι προσωρινή, καθώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Υποστήριξε δε, ότι ο ίδιος, πρότεινε στον πρώην βουλευτή Σάμου, κ. Σεβαστάκη, ένα ακατοίκητο νησί για την εγκατάσταση των προσφύγων, προκειμένου να μην υπάρχει εμπλοκή των κατοίκων με τους πολίτες των τρίτων χωρών, ή μια απόμακρη περιοχή και όχι στο κέντρο του νησιού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr