Δύο νεαρές γυναίκες, που ταξίδεψαν στη χώρα μας από τη Σιγκαπούρη, μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο ως ύποπτα κρούσματα για κορονοϊό.
Δύο νεαρές γυναίκες, που ταξίδεψαν στη χώρα μας από τη Σιγκαπούρη, μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο ως ύποπτα κρούσματα για κοροναϊό.
Οι δύο γυναίκες αρχικά εξετάστηκαν σε ιδιωτική κλινική και από εκεί μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύονται σε θάλαμο της πνευμονολογικής κλινικής.
Δείγματά τους έχουν σταλεί για περαιτέρω εξέταση, ενώ ο ΕΟΔΥ εμφανίζεται καθησυχαστικός, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Οι εξετάσεις γίνονται για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με ενημέρωση.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας