Επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία στο κέντρο της Μόσχας – 2 τραυματίες
Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση.
Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον δύο πιστών σε εκκλησία στο κέντρο της Μόσχας σήμερα, τραυματίζοντας δύο ανθρώπους, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών Ιρίνα Βολκ στο πρακτορείο TASS.
Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση.
«Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση ύστερα από καταδίωξη έναν 26χρονο, κάτοικο της περιοχής Λιπέτσκ, που εισήλθε σε εκκλησία στην οδό Μπακουνίνσκαγια το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου και τραυμάτισε με μαχαίρι δύο ανθρώπους. Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο», δήλωσε η Βολκ.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για την υπόθεση, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442