
Κινέζα τενίστρια έδωσε 430.000 δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού
Η Να Λι δώρισε 430.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, που έχει αφοσιωθεί στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.
Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Κινέζα, Να Λι, με την πρώην τενίστρια να δωρίζει 430.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, που έχει αφοσιωθεί στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.
Η Να Λι, η οποία στην σπουδαία της καριέρα κατέκτησε 2 τίτλους Grand Slam, κατάγεται από την πόλη Γουχάν, όπου βρέθηκε ο ιός για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο.
Μάλιστα, η Γουχάν ανήκει στην επαρχία, Χουμπέι, όπου έχουν καταγραφεί έως τώρα 116 θάνατοι.
Συνολικά, σε όλο τον πλανήτη, έχουν καταγραφεί 1.380 νεκροί από την επιδημία του κορωναϊού.
Η Να Λι με την γενναιόδωρη προσφορά της προσπαθεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της επιδημίας, με τα χρήματα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που προσπαθεί να βρει το αντίδοτο.
Εκτός από την Να Λι, στη μάχη κατά του κορωναϊού συμβάλει και η κορυφαία τενίστρια της Κίνας αυτή τη στιγμή, η Κιανγκ Γουάνγκ, η οποία ανακοίνωσε πως θα δωρίζει 140 δολάρια για κάθε παιχνίδι που κερδίζει στα επόμενα 6 τουρνουά που θα αγωνιστεί. «Η Κίνα είναι η πατρίδα μου και προφανώς είναι δύσκολο για μένα και για όλους αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γουάνγκ.
- Η Εύη Δρούτσα ανοίγει τα χαρτιά της: O Akylas, η Άννα Βίσση, o Πασχάλης Τερζής και ο έρωτας που δεν ήρθε ποτέ
- Διακοπή στο παιχνίδι Πύργος – Ζάκυνθος: Τραυματίστηκε στο κεφάλι ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων (vid)
- ΗΠΑ: Πόσο κοστίζει να είσαι μητέρα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο
- Το θρίλερ στον Λουδία συνεχίζεται – Ερευνούν τα κίνητρα της δολοφονίας και αναζητούν τη σορό του 54χρονου
- Ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ (1-1, vids)
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με γκολ του Ροντινέι (1-0, vid)
