
Η Ντιζόν έριξε στο… καναβάτσο την Βιλερμπάν
Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Leaders Cup ηττήθηκε με 77-69 στον τελικό από την Ντιζόν, μερικές ημέρες πριν την κόντρα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Τα φαβορί υπάρχουν πριν τις αναμετρήσεις, μέχρι να ξεκινήσουν τα ματς. Φαβορί ήταν στα… χαρτιά και η Βιλερμπάν απέναντι στην Ντιζόν όμως δεν χαμογέλασε καθώς η δεύτερη νίκησε με 77-69 και κατέκτησε το Leaders Cup στην Γαλλία.
Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ από την αρχή της αναμέτρησης ήταν εκτός κλίματος αγώνα και έρχεται στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία.
Κορυφαίος του παρκέ ο Ρασίντ Σουλεϊμόν με 20 πόντους με τον Ντέιβιντ Χόλστον να τον ακολουθεί με 16 πόντους. Σχετικά με την Βιλερμπάν, ο Τζόρνταν Τέιλορ ήταν αρκετά μόνος και οι 17 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.
Tα δεκάλεπτα: 13-23, 36-40, 49-53, 69-77
- Γιατί το 2026 σηματοδοτεί το τέλος των social media όπως τα ξέραμε
- Άρης – ΟΦΗ 3-1: Νικητής ξανά, με ηγέτη τον Κουαμέ!
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
- Διαδοχικοί θάνατοι στις φυλακές Αγ. Στεφάνου: Υπερπληθώρα κρατουμένων και ερωτηματικά για την υγειονομική κάλυψη
- ΗΠΑ: Το ταπεινό μπουρίτο των… 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων – Το success story ενός νεαρού ζευγαριού




