Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Superleague. (17/02, 19:30)
Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς και ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο.
Εκτός έμειναν οι Νταβιώτης, Χαρίσης και Γκάλο. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψαν οι Ούμπιδες, ο οποίος έλειπε με ειδική άδεια από το ματς με τον Άρη, και Καχίλα, ο οποίος ανάρρωσε από ίωση.
Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Καχίλα, Μπαένα, Μάντσον, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Ανδρούτσος, Μανούσος, Ντε Πο, Κατράνης, Μανδάς, Νάτσος.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.